Dilluns, 25 Març 2013 00:00

Rutes a la carta

A Girona transfer li fem rutes a mida. Només ens ha de donar un xic d'informació del tipus de visites que vol realitzar i els paràmetres de logística necessàris (durada, motivació i interessos) i nosaltres li preparem rutes a mida que li mostraran les meravelles del nostre país. Som experts en mostrar el millor de la nostra cultura, cuina i història de Catalunya. Per això disposem de guies oficials i guies oficials R.A.S.G.O perquè ens interessa que els seus viatges siguin el més ben documentats possibles. Si no sap per on començar, li recomanem que es miri les nostres rutes suggerides. Són rutes de la província de Girona i Barcelona que li mostraran el bo i millor del que Catalunya pot oferir-li. De totes maneres, són només exemples.Si vosté està interessat en algún lloc en particular dins o fóra de la província de Girona o Barcelona, també el podem aconsellar i sugerir destinacions espectaculars.

Si no disposes d'allotjament per fer les nostres rutes, us recordem que tant a Barcelona com a Girona l'oferta és molt diversa i variada. Podem trobar des d'hotels de luxe de 5 estrelles fins pensions i hostals més econòmics. Per a altres visites guiades premeu aqui.

No ho dubti: Contacti amb nosaltres per a més informació.

Published in Rutes
Dilluns, 25 Març 2013 17:06

Rutes Girona Transfer

ProvínciaNom RutaDescripció RutaExemple Gràfic
Barcelona

Barcelona íntima

Visitarem el temple de la Sagrada Família per després dinar al Barri de la Barceloneta. A la tarda farem un recorregut pel barri Gòtic, la Catedral i Montjuïc (Poble Espanyol o Fundació Miró) sagrada família

Barcelona Gaudí

En aquesta ruta farem un recorregut per les obres de Gaudí. el Parc Güell, la Casa Batlló, la Pedrera ... són algunes de les destinacions que veurem abans de menjar al barri de la Barceloneta per després acabar al barri Gòtic i la catedral.

Montserrat y Sant Sadurní d'Anoia

Visitarem la muntanya màgica, menjarem a Montserrat i per la Tarda anirem a unes caves de Sant Sadurní d'Anoia i gaudirem d'una degustació de cava a les mateixes.
Girona

El Maridatge entre la Gastronomia i enologia

Empordà, terra de vins.

En aquesta ruta descobrirem els excel·lents vins que s'elaboren a l'Empordà, visitarem el Celler Archè Pagès situat al municipi de Capmany i farem un tast dels seus vins exquisits. Dinarem a Castelló d'Empúries al Restaurant Empòrium on gaudirem d'una gastronomia fantàstica.
A la tarda, farem una visita a Sant Pere de Rodes on podrem visitar el seu Monestir i llavors ens dirigirem cap al municipi de Pau als Cellers d'Empordàlia per a fer un tast dels seus vins i olis mentre visitem els seus molins antics i nous.

La Vinya símbol de la cultura mediterrànea

Descobrirem els excel·lents vins que s'elaboren al Celler La Vinyeta a Mollet de Peralada, on de la mà de la Marta farem un recorregut per la vinya, la bodega i també farem un tast dels seus vins i el seu oli, dinarem al Restaurant Empòrium on l'Elena i els seus nois ens prepararan un dinar exquisit. A la tarda farem una visita panoràmica per les majestuoses vistes de Cadaquès per acabar visitant els cellers Martin Faixò d'aquest municipi on l'Esther ens farà una visita guiada i totalment personalitzada.  

El Cadaqués de Salvador Dalí

Recorregut clàssic dalinià. Visitarem la casa Dalí de Portlligat i farem també una visita panoràmica a un dels llocs més bells de la Costa Brava, menjarem a Cadaqués ia la tarda anirem a Figueres on visitarem el Teatre Museu Dalí.

Girona m'enamora

Recorregut que combina la història, l'estètica i les llegendes. a Girona visitarem les muralles, Banys Àrabs, la Catedral, Sant Feliu i el Barri Jueu. Dinarem en un dels restaurants de la ciutat ia la tarda visitarem el Museu dels Jueus i si voleu podem fer una mica de shopping a les millors botigues de Girona.

El triàngle Sefarad

Visita principalment basada en la cultura i temàtica jueva medieval. visita a la Micvé i el Pont de Sant Pere de Besalú. Dinarem al restaurant Empòrium a Castelló d'Empúries on podrem gaudir de "la cuina del vent" (segons disposició). Acabarem a la tarda visitant la Catedral i la presó medieval del segle XIV.

Costa Brava Sud

Visita panoràmica al cor de la Costa Brava. Veurem Begur i pararem a Calella de Palafrugell per visitar els jardins de Cap Roig, un espai únic per la seva singularitat dins de la zona mediterrània. Després pararem a dinar a Palamós en un dels encantadors restaurants del poble, per acabar visitant Sant Feliu de Guíxols i Tossa de Mar

Costa Brava Nord

Visita basada en les arrels de Catalunya. Començarem per l'Escala, on gaudirem d'una degustació d'anxoves, pararem a Empúries per visitar les ruïnes d'Empúries i dinar al restaurant Emporium per degustar "la cuina del vent" (segons disposició). Després visitarem el Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà i per acabar a Empuriabrava, la Venècia catalana on podrem gaudir d'una volta amb vaixell pels canals.

Côte Vermeille

En aquesta visita farem una volta per la Catalunya Nord. Anirem a Portbou a veure el monument de W. Benjamin, filòsof i historiador. després ens dirigirem cap a Banyuls on gaudirem d'una degustació de vi, menjarem a Port-Vendres al port entre les barques i per la tarda anirem a Cotlliure on visitarem el seu castell.

Ruta Medieval

Visita versada en art, trobadors i llegendes. Començarem a Castelló d'Empúries on visitarem la Catedral i la presó medieval del segle XIV, per continuar a Sant Pere de Rodes per visitar el Monestir benedictí. Dinarem a Peralada ia la tarda visitarem el seu castell on gaudirem d'una degustació de cava i visitarem el seu museu de vidre.
Published in Rutes